Hjerteåbnende coaching - for dig som ønsker at finde ind til dine sande værdier og lade dig guide af visdommen i dit indre

På livets rejse, er det nemt at miste forbindelsen indadtil, når vores fokus som oftest er rettet mod alt det vi ønsker at opnå og fremstå som udadtil.  I hamsterhjulet hvor den ene dag tager den anden og forventningspresset fra samfundet styrer dit liv mere end du selv gør, er det nemt at glemme, at DINE drømme er hos dig af en grund. At DU som væsen er helt unik og at du på din kortvarige gennemrejse her på jorden, ALTID har alt hvad du skal bruge, for at realisere dine individuelle drømme. Men vejen hen mod realisering af drømmen kan være sløret af gamle dårlige vaner og mønstre, følelsesmæssige blokeringer, selvdestruktive tanker, uhensigtsmæssige overbevisninger og ikke mindst, frygt.

Hjerteåbnende coaching er for dig, som:

  • Oplever mange bekymringer og tankemylder
  • Har svært ved at realisere dine ønsker/mål i livet
  • Føler dig disconnected fra din krop
  • Ønsker at genfinde din indre styrke
  • Vil genforenes med din intuition som dit kompas i livet
  • Har brug for overblik og hjælp til at virkeliggøre dit ønske/mål

Den hjerteåbnende coaching inviterer dig ned i kroppen og kan kombineres med støttende og balancerende yogastillinger, samt andre effektive redskaber  til at finde svarerne du søger indeni, genskabe balancen og genforene dig med den styrke, som lige nu kan virke langt væk.  Via den hjerteåbnende coaching,  vil du gøre dig den opdagelse, at når vi sammen åbner op for din forbindelse til kroppen og dit hjerte, vil svarene du søger findes indeni og dét vil give dig følelsen af genvundet indre styrke, som du har brug for til at virkeliggøre dine drømme eller blot leve et liv i dybere overensstemmelse med den du virkelig er.

Jeg har gennemgået en dybdegående personlig rejse med de samme redskaber og øvelser, som jeg bruger under den hjerteåbnende coaching. Og i kombination med den viden jeg har om kroppen, ved jeg, hvordan vi får adgang til din indre visdom, så du kan leve mere ud fra den.

Jeg har selv higet efter den her type coaching, som rent faktisk evner at flytte fokus fra hoved til hjerte og jeg vil elske at vise dig, magien ved denne form for coaching hvor kroppen er din genvej til balance og det liv du ønsker dig, så di kan leve i overensstemmelse med dine dybeste længsler.

PRAKTISK:

Adresse: Jyllandsgade 46, 9520 Skørping

Der er mulighed for at tage sessionen over Zoom/Facetime/Messenger

Pris/energiudveksling:

60 min. 449 kr.

90 min. 699 kr.

Forløb med 4 gange – 60 min. pr. gang – 1499 kr.

Medbring en notesbog og et åbent sind 🙂

Booking finder sted via kontaktformularen nedenfor

Du kan også sende mig en besked via Instagram @ditindrekompas.dk eller ringe til mig på 20963559, så kan vi tage en uforpligtende samtale

Det vil være muligt at booke eftermiddag/aftentider hverdage og weekend fra kl. 17 til kl. 20 samt fredage efter kl. 13

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klienterne siger:
“Wow, bare wow ! Har simpelthen haft den mest fantastiske oplevelse i dag. Var på en rejse ind i mig selv, kærligt guidet af Maria. Kom i kontakt med følelser og ressourcer, som 6 års terapi ikke har kunnet finde. Utroligt så dybt man kan komme i sit indre, på blot 45 min. Har aldrig været mere motiveret for, at ændre mit liv og være tro mod mig selv” 
“De aller varmeste anbefalinger herfra ! Maria er en fantastisk coach. Hun fik mig til at føle mig tryg, hvilket gjorde at jeg havde fuld tillid til at åbne op og følge hendes guidning”
“Tusind tak for sessionen. Den gav smukke dybe indsigter og jeg følte mig fuldstændig tryg i dit selskab. Jeg kunne intuitivt mærke, at det var rigtigt for mig at kontakte dig og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde”
“Du lyser virkelig vejen og verden op for mig, du giver mig et bedre sind og giver mig mulighed for at arbejde med mig selv og få en bedre udgave frem i mig. En udgave jeg kan elsker og leve med. Virkelig TAK for det du allerede har givet mig”