For dig som ønsker at finde ind til dine sande værdier, finde dit indre ståsted og turde lade dig guide af visdommen i dit indre

På livets rejse, er det nemt at miste forbindelsen indadtil, når vores fokus som oftest er rettet mod alt det vi ønsker at opnå og fremstå som udadtil.  I hamsterhjulet hvor den ene dag tager den anden og forventningspresset fra samfundet styrer dit liv mere end du selv gør, er det nemt at glemme, at DINE drømme er hos dig af en grund. At DU som væsen er helt unik og at du på din kortvarige gennemrejse her på jorden, ALTID har alt hvad du skal bruge, for at realisere dine individuelle drømme. Men vejen hen mod realisering af drømmen kan være sløret af gamle dårlige vaner og mønstre, følelsesmæssige blokeringer, selvdestruktive tanker, uhensigtsmæssige overbevisninger og ikke mindst, frygt.

Måske du føler dig presset udefra, til at gå én vej – men indadtil ved, at du skal en anden vej?

Måske du er så styret af andres forventninger til dig og er kommet så langt væk fra din indre kerne – med andre ord; at dit indre kompas er lukket så meget ned for, at du har svært ved at se hvor du skal starte for at finde vejen til et liv med mere glæde, dybfølt mening og retning?

Med den personlige indre rejse jeg har været på de sidste mange år, kan jeg drage gavn af de mange erfaringer jeg har fået og samtidig anvende min store viden omkring yogaen, holistisk sundhed og følelsesmæssig balance.

Et liv i balance starter med, at du justerer din dagligdag herunder rutiner, vaner, kost og bevægelse og derved langsomt finder ind til det der virker for dig og din krop.

Det er nemlig de små skridt, som du allerede kan tage nu og her – der vil skabe fundamentet for at du kan tage de store skridt hen mod realisering af dine drømme.

I 1:1 sessionerne guides din opmærksomhed og fokus ned i kroppen – så vi kan inddrage al den visdom du besidder kropsligt og på celleplan.

Videnskaben anerkender efterhånden den intelligens der ligger i vores intuition/hjerte og sjæl mere og mere – og det er netop den vi skaber adgang til i 1:1 sessionerne.

Min intention med sessionerne, er at du må opdage, at svarene du søger findes indeni og dét vil give dig følelsen af genvundet indre styrke, som du har brug for til at virkeliggøre dine drømme eller blot leve et liv i dybere overensstemmelse med den du virkelig er.

Jeg har selv higet efter netop den her form for terapi/mentoring, som rent faktisk evner at flytte fokus fra hovedet og ned i kroppen som en anerkendelse af, at den intelligens vi har adgang til her, er netop den brik vi mangler i vores puslespil.

Jeg har erfaret, at for at genskabe balancen i livet – må vi være villige til, at lave et kærligt gennemsyn af såvel vores kost som vores daglige til- og fravalg fx omgivelser, relationer – alt det kommer vi igennem, når du starter et forløb hos mig.

PRAKTISK:

Adresse: Jyllandsgade 46, 9520 Skørping

Der er mulighed for at tage sessionen over Zoom/Facetime/Messenger

Pris/energiudveksling:

60 min. 549 kr.

90 min. 699 kr.

Forløb med 4 gange – 60 min. pr. gang – 1999 kr.

Medbring en notesbog og et åbent sind 🙂

Booking finder sted via kontaktformularen nedenfor

Du kan også sende mig en besked via Instagram @ditindrekompas.dk eller ringe til mig på 20963559, så kan vi tage en uforpligtende samtale

Det vil være muligt at booke eftermiddag/aftentider i hverdagene fra kl. 17 til kl. 20 samt fredage efter kl. 13

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klienterne siger:
“Wow, bare wow ! Har simpelthen haft den mest fantastiske oplevelse i dag. Var på en rejse ind i mig selv, kærligt guidet af Maria. Kom i kontakt med følelser og ressourcer, som 6 års terapi ikke har kunnet finde. Utroligt så dybt man kan komme i sit indre, på blot 45 min. Har aldrig været mere motiveret for, at ændre mit liv og være tro mod mig selv” 
“De aller varmeste anbefalinger herfra ! Maria er en fantastisk mentor. Hun fik mig til at føle mig tryg, hvilket gjorde at jeg havde fuld tillid til at åbne op og følge hendes guidning”
“Tusind tak for sessionen. Den gav smukke dybe indsigter og jeg følte mig fuldstændig tryg i dit selskab. Jeg kunne intuitivt mærke, at det var rigtigt for mig at kontakte dig og det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde”
“Du lyser virkelig vejen og verden op for mig, du giver mig et bedre sind og giver mig mulighed for at arbejde med mig selv og få en bedre udgave frem i mig. En udgave jeg kan elsker og leve med. Virkelig TAK for det du allerede har givet mig”