What if everything you're going through is preparing you for what you asked for?

Præsentation af 

Maria Noell

Endnu engang hjerteligt velkommen hos Dit Indre Kompas.

Her på siden kan du læse lidt mere om hvem jeg er.

Den formelle del er lynhurtig;

 • Maria Noell
 • 28 somre
 • Mor til Rasmus
 • Kæreste til Christian
 • Bosat i det Nordjyske

Men hvad der er meget mere interessant og knap så lynhurtigt, i denne præsentation er min livshistorie og personlige rejse.

Så længe jeg kan huske, har jeg været et sansende væsen som altid har fornemmet stemninger, energier og følelser for dernæst at ophobe det hele indeni og føle mig drænet, overstimuleret og udkørt – ude af stand til at håndtere alt det jeg havde suget til mig.

Min iver efter altid at være der for alle andre end mig selv, har medført et liv i pleaser rollen, som jeg for alvor er ved at gøre op med. Jeg er for længst startet på en dyberegående selvudviklingsrejse, hvor jeg nærmest dagligt gør op med tidligere begrænsende overbevisninger, destruktive tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner.

Min personlige rejse, har gjort mig til den jeg er og givet mig en fantastisk evne til at tune ind på mennesker og skabe tillid via den hjerteåbning, som jeg, helt uden at tænke over det, skaber via min empati, som gør at du som klient eller som yogaelev hos mig, altid vil føle dig SET og anerkendt for alt hvad du er.

Jeg ser min sensitivitet som en styrke og vil glæde mig til, at guide dig på DIN unikke livsvej, så du kan finde dine naturlige styrker og blive genforenet med dit unikke potentiale, så du kan skabe det liv du drømmer om.

Min mission er at inspirere dig til:

 • At genforene dig med din krop og dit hjerte, som dit indre kompas
 • At anskue dig selv, dit liv, dine tanker og dine følelser på en helt ny måde
 • At tage din power tilbage og sætte kursen mod dine drømme
 • At åbne dit hjerte og skabe klarhed ved at genforene dig med din intuition
 • At højne dit selvværd med baggrund i en fuldbyrdet accept af din krop og dit unikke væsen
 • At flytte dit fokus så du kan skabe det du ønsker dig
 • At rumme og give plads til alt hvad du er
 • At leve livet til fulde på DIN måde
 • At kunne træde ind i dit helt unikke strålende lys

Min livserfaring, har jeg suppleret med uddannelser og kurser indenfor bl.a. MBSR  (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) Reiki healing, Theta Healing, Akupressur med fokus på følelseshealing hos Katrine Birk, Life Master Coach v. Sussanne Wexø og senest min certificerede yogalærer uddannelse v. Yogahuset Aalborg.

Det er på ingen måde tilfældigt at du er her på jorden lige nu…

Verden har brug for dig og lige netop det som kun DU kan!

Hvis du ikke vidste det i forvejen, så fortæller jeg dig det gerne: Alt hvad du er, er fuldstændig som det skal være. Du er mere end god nok, ved bare at være den du er.

Vi har alle en helt unik mission i livet og du er kommet hertil for at gøre en forskel på DIN helt unikke måde, som falder dig fuldstændig naturligt.
Når vi udlever vores fulde potentiale, har vi modet til at tage inspireret handling på vores dybeste længsler, så vi kan skabe det liv vi ønsker  os.

Evner vi at leve autentisk, at møde vores indre tilstande med nysgerrighed og  stå frem med alt hvad vi indeholder af lys og mørke, baner vi vejen for at andre kan gøre det samme og dermed gør vi, hjerte for hjerte, verden til et bedre sted hvor kærligheden er i front.

På dit livs mission vil der komme udfordringer og “bump på vejen”, for at du kan lære de ting du er ment til at skulle lære – men jeg siger dig, når du først kommer i dyb kontakt dit indre kompas og den du inderst inde er, din indre uendelige kilde af lys, klarhed og kærlighed – så har du ALT hvad du nogensinde måtte få brug for til at møde udfordringerne!

Når du genforenes med dit hjerte og intuition, som er dit bedst tænkelige indre kompas til at finde vej i dit liv, åbner du op for visdommen du har indeni – alle svarene på dine spørgsmål! Jeg har oplevet, hvordan kontakten indadtil kan give mig alle de svar, al den anerkendelse og al den kærlighed, som jeg har søgt udenfor mig selv, hvilket har været og stadig er det mest befriende ved denne rejse. Jeg glæder mig til at vise dig gaverne ved at anskue livet på denne frigivende måde.

Giv dig selv tilladelse til at leve dit fulde potentiale og stå frem med alt hvad du indeholder, åbn dig op for din storhed i tillid til, at alting altid er præcis som det skal være.

Maria Noell